Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

10 little random beauty tips !




Ναι, είναι αλήθεια υπάρχουν διάσπαρτα στο internet άπειρα άρθρα και post που μιλάνε για διάφορα beauty tips και θεωρώ πως κάποια είναι εξαιρετικά χρήσιμα και καμιά φορά ίσως και σωτήρια και κάποια κλασικά και πολυειπωμένα γιαυτό αποφάσισα να κάνω ένα ξεκαθάρισμα ( με βάση την δική μου κρίση όπως πάντα άλλωστε ) και να μοιραστώ κάποια από αυτά ...αλλά όχι όποια και όποια , θα αναφέρω μόνο τα άξια προσοχής, την αφρόκρεμα θα μπορούσε να πει κανείς των beauty tips. Aς αρχίσουμε λοιπόν !

1.Αποθηκεύστε τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ανάποδα ( με το άνοιγμα προς τα κάτω ) έτσι ώστε   να μοιράζεται η υγρασία καλύτερα και να μην στεγνώνουν μετά το άνοιγμα .



2.Για να τιθασεύσετε τα φρύδια χρησιμοποιήστε μία μικρή ποσότητα βαζελίνης και χτενίστε με ειδικό χτενάκι ή με τα δάχτυλα ( θα μείνουν στην θέση τους όλη μέρα και θα είναι πολύ περιποιημένα )



 3. Για μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν απλώστε μία στρώση ,περιμένετε περίπου ένα λεπτό ,απλώστε λίγη πούδρα πάνω στα χείλη και μετά μία δεύτερη στρώση κραγιόν.



4.Όταν απλώνεις λίγη βαζελίνη στα σημεία κυκλοφορίας του αίματος ( π.χ. εσωτερικό αγκώνων , καρποί ) και μετά ψεκάζεις το άρωμα σου το άρωμα διαρκεί περισσότερο .



5.Στο βάψιμο των νυχιών ( αν και ξέρω ότι πρόκειται για πολύ ιδιαίτερο θέμα για εμάς τις γυναίκες και δεν σηκώνουμε και πολλά πολλά ) καλό είναι να αρχίζουμε από το μικρό δάχτυλο έτσι ώστε να αποφεύγουμε το να χαλάμε τα είδη βαμμένα νύχια . 



6.Για να φανούν τα μάτια άμεσα πιο glamorous αλλά και πιο μεγάλα και ζωντανά απλά προσθέστε λίγη άσπρη ,μπέζ ή οποιαδήποτε ανοιχτόχρωμη shimmer σκιά στην εσωτερική γωνία.





7.Μπορούμε να αγωνιστούμε ενάντια στα σπυράκια με ισχυρό φίλο και σύμμαχο την οδοντόκρεμα !! ναι ναιι ... την οδοντόκρεμα . Απλώνοντας λίγη οδοντόκρεμα πάνω στο σπυράκι αυτό ξεραίνεται ( ίου ) και φεύγει συντομότερα ( ευτυχώς ).


8.Επειδή σε όλες έχει τύχει να μήν έχουμε ασετόν και να θέλουμε να ξεβάψουμε τα νυχάκια μας επιγόντως γιαυτό υπάρχει και το διάφανο μανό( και για αυτό δηλαδή) ! το οποίο μπορούμε να απλώσουμε πάνω στα βαμμένα νύχια και γρήγορα να το αφαιρέσουμε με λίγο βαμβάκι μαζί με το παλιό ( και όμως λειτουργεί ! αλλά θέλει ταχύτητα και ίσως λίγο υπομονή )




9.'Οταν τα μαλλιά αρχίζουν να φριζάρουν τρομακτικά άπλωσε λίγη κρέμα χεριών ( ή και σώματος στα χέρια σου τρίψε τα μεταξύ τους και άπλωσε την στα σημεία που έχουν φριζάρει ( τέλειο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης )




10.Αν αφού βάψετε τα νύχια σας βλέπετε γραμμές τελείες και άλλα παρόμοια ( εε.. δεν είμαστε και πάντα προσεκτικές με τα νυχάκια μας ) αμέσως μετά το βάψιμο βάλτε τα κάτω απο την βρύση κι ρίξτε λίγο κρύο νερό , θα διορθώσει αρκετά τα πράγματα ! 





Θα τα πούμε σύντομα !
Φιλιά πολλά !

9 σχόλια:

  1. auto m t kryo nero voithaei k sto n stegnonoun amesos t nyxakia! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή αναρτηση, συφχαρητηρια.
    Φιλια
    Μαιρη
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να 'μαι και γω!! πολύ καλή η ανάρτηση σου κορίτσι!! φιλάκια!!
    www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου!ωραίο blog κάνε αν θελεις bloglovin λογαριασμό να σε ακολουθούμε!φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ! Θα το βάλω μπροστά το συντομοτεροο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πήρες βραβειάκι για το πολύ ωραίο blog σου!

    Πέρνα να το πάρεις από εδώ:

    http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/2013/08/liebster-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή