Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

late-late june favourites



Μπορεί να άργησα αλλάαα ... τα κατάφερα και έστω και αργά ανέβασα τα αγαπημένα του Ιουνίου !!!
Μπήκαμε πλέον στο καλοκαίρι για τα καλά οπότε ετοιμαστείτε για πιο καλοκαιρινά χρώματα και πιο λαμπερές υφές . Επίσης ενημερώνω πως είναι λίγα αλλά καλά !

Πάμε λοιπόν στα προιόντα :)


1.LOREAL LUMI MAGIQUE PRIMER

Ας αρχίσουμε με αυτό που σχεδόν έχω τελειώσει , λιώσει , καταστρέψει αλλά και έχω καταευχαριστηθεί . Δεν είναι κάποιο καινούριο προιόν αλλά θεωρώ πως είναι ιδανικό για να χαρίσει
( ακόμα και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες ) λαμπερό καλοκαιρινό δέρμα και ταυτόχρονα να κρατήσει και το make up στην θέση του για αρκετές ώρες . Μιλάω λοιπόν για το primer της loreal  lumi magique το οποίο υπεραγαπώ και χρησιμοποιώ κάθε μέρα ακόμα και μόνο του, χαρίζει στο δέρμα μία ελαφριά γυαλάδα χωρίς glitter, shimmer, στρας και άλλα σχετικά και βασικότατο χωρίς να γίνεται λιπαρό! Θέλω να ειδοποιήσω ότι κάνει διαφορά στο να φαίνεται πιο λαμπερή η επιδερμίδα όταν και το make up δεν είναι πολύ ματ και υπερβολικά καλυπτικό αλλά με bb creams και ελαφριά εως μέτρια make up κάνει εξαιρετική δουλειά .







2.GOLDEN ROSE VELVET MATTE LIPSTICK ( SHADE 05 )

Έχω αναφέρει ξανά τα κραγιόν αυτά σε παλαιότερο ποστ και δεν σας κρύβω ότι όσο πιο πολύ τα χρησιμοποιώ τόσο πιο πολύ εθίζομαι σε αυτά ! Έχουν διάρκεια , είναι ματ , άνετα , η τιμή είναι αξεπέραστη , υπάρχει τρομερή ποικιλία χρωμάτων και μυρίζουν σχεδόν όπως τα mac , αυτό που ''τιμάω '' πιο πολύ αυτόν τον μήνα είναι ένα απόλυτα καλοκαιρινό και φυσικά ....πορτοκαλί χρώμα , είναι ένα πορτοκαλί που εμένα προσωπικά μου βγάζει ένα πολύ vintage feeling δεν ξέρω πως και γιατί απλά it is what it is ... και μπορώ να σας εγγυηθώ ότι πάει σε όλες τις επιδερμίδες είτε πολύ ανοιχτόχρωμη είτε μαυρισμένη ( απλά δοκιμάστε το αξίζει )  , δεν θέλω να πώ άλλα απλά δείτε το χρώμα και το swatch και κρίνετε μόνες σας <3










3.SEVENTEEN BRONZING POWDER ( SHADE O1 )


Ετοιμαστείτε για την απόλυτη τελειότητα σε όσες αρέσουν οι γυαλάδες τα μπρόνζερ το sunkissed look και γενικά η όψη ''πήγα διακοπές στη μύκονο και δεν κουνήθηκα από την ξαπλώστρα " 

για όσες δεν καταλάβατε εννοώ κάτι τέτοιο :






αν σας αρέσει λοιπόν κάτι τέτοιο ΠΡΕΠΕΙ να πάτε στο κοντινότερο hondos center στην seventeen και να αγοράσετε χωρίς σκέψη την bronzing powder της εταιρίας ! βγαίνει σε 3 υπέροχες αποχρώσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ - μπρονζερ -σκιά και η ποσοτητά της είναι εξωπραγματική για την τιμή της κοστίζει ,17 ευρώ και η συσκευασία περιλαμβάνει 16 γρ προιόντος όσο δηλαδή 3,5 ρούζ της mac , μπορείτε να πάρετε μια ιδέα απο την φωτογραφία απο κάτω αλλά χάνει πολύ σε σχέση με την πραγματικότητα 




ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι όλα θέλουν μέτρο... απλά το αναφέρω από προσωπική εμπειρία 


Ελπίζω να σας άρεσαν τα ελάχιστα αγαπημένα μου 
και σας ενημερώνω ότι θα ακολουθήσουν πολλά και ωραία post πολύ σύντομα :)

Μην ξεχνάτε να κάνετε like εδώ στην σελίδα του pin my beauty στο facebook 
 Οπως και εγγραφή στο blog 
:) 

Σας ευχαριστώ πολύ 
and stay tuned!!! 










5 σχόλια:

  1. Η σειρά Lumi Magique όπως και γενικώς τα καλλυντικά της L'Oreal είναι top για μένα, μου έχουν ταιριάξει πολύ. Όσο για το κραγιόν, όντως έχει ένα vintage feeling, πρέπει να δοκιμάσω κάποια απ'αυτή τη σειρά! Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω και το makeup της σειράς και όντως αξίζει και έχει την ίδια υφή με το le teint touche eclat από ysl ! τα κραγιόν αξίζουν σίγουρα μία δοκιμή :)

      Διαγραφή
  2. Η bronzing powder είναι υπέροχη και δίνει τόσο ωραία λάμψη στο πρόσωπο!! Πρέπει κάποια στιγμή να δοκιμάσω έστω και ένα από τα κραγιόν της golden rose με τα τόσο καλά λόγια που ακούω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειλικρινα είναι πολύ ποιοτικά προιοντα και αξίζουν μια δοκιμή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ αυτά τα κραγιονάκια της Golden Rose νομίζω οτι όλες τα έχουμε εκθειάσει πάρα πολύ αλλά το αξίζουν και με το παραπάνω.
    Φιλάκια πολλα απο http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή