Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

5 ( high quality - low price ) make-up brushes



Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω ένα ποστ για τον πιο σημαντικό μας σύμμαχο στο μακιγιάζ για κάποια πινέλα...κάποια πινέλα που είτε με εξέπληξαν ( πάντα θετικά ) σε θέμα ποιότητας είτε σε θέμα τιμής όλα αυτά τα πινέλα δεν ξεπερνούν την τιμή των 7 ευρώ αλλά η ποιότητα κάποιων από αυτά  ίσως και να ξεπερνάει ακόμα και τα πιο ακριβά μου πινέλα...( Επίσης μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω κάποιο κόλλημα με τον αριθμό 5 )



1. E.L.F powder brush




Αυτό το πινελάκι ήταν ένα από τα πρώτα που έπιασα στα χέρια μου όταν άρχισα να ασχολούμαι με το μακιγιάζ , και ναι! ένιωσα πολύ professional όταν το πήρα , είχα κάνει μία σχετικά μεγάλη παραγγελία από το site beautyjoint και είχα πάρει αρκετά από τα πινέλα της E.L.F αλλά αυτό ξεχώρισε , είναι ένα πινέλο για πούδρα ( λειτουργεί καλά και με υγρό make up )συνθετικό προφανώς με πολύ πυκνή τρίχα απλώνει το προιόν ομοιόμορφα και δίνει ένα άψογο τελείωμα στο πρόσωπο , το έχω 2 χρόνια περίπου το πλένω συνέχεια και δεν έχει φύγει ούτε μία τριχούλα ! Όπως καταλάβατε η έκπληξη ήταν στην ποιότητα του πινέλου , συνήθως όταν δίνεις 3 ευρώ για ένα πινέλο δεν έχεις και τρελές προσδοκίες και όμως δεσποινίδες μου αυτό διαφέρει .


2.H & M  bb cream brush





Όσο και να αγαπάω τα καταστήματα H & M ποτέ δεν είχα ψηλά στην εκτίμηση μου τα προιόντα ομορφιάς τους , συμπεριλαμβανομένων και των πινέλων τους , έτυχε όπως περιφερόμουν μία μέρα μέσα στο κατάστημα να δοκιμάσω να δω πως είναι στην υφή ένα απο αυτά , μου φάνηκε ιδιαίτερα πυκνό και μαλακό, έτσι φεύγοντας ακόμα σκεπτική βέβαια για την αγορά μου αποφάσισα να το πάρω μαζί μου μόνο για δοκιμή ,έτσι είναι αυτά λίγο η χαμηλή τιμή των 6,95 ευρώ , λίγο η περιέργεια  έγινε η ζημιά . Αφού το δοκίμασα λοιπόν και με bb cream και με απλό υγρό foundation και αφού το έπλυνα πάρα πολλές φορές καταστάλαξα στο ότι είναι ένα ποιοτικό πινέλο με πάρα πολύ καλή απόδοση και εμένα προσωπικά μου φαίνεται και πολύ sleek ο σχεδιασμός του .. γενικά είναι μια πολύ καλή οικονομική εναλάκτικη αντί των ακριβών πινέλων της αγοράς ειδικά για όσες ξεκινούν τώρα με το μακιγιάζ  :)


3.Ecotools flat foundation






Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένα πινέλο για υγρό make up από την εταιρία ecotools . Λοιπόν εντάξει καλά την κάνει την δουλειά του και με το make up αλλά εγώ θεωρώ ότι "μαγεύει '' όταν χρησιμοποιείται για να απλώνει το concealer κάτω από τα μάτια και πάνω στις ατέλειες ,επειδή είναι πιο πλατύ και λεπτό φτάνει πολύ κοντά στα μάτια και προσφέρει πολύ καλή κάλυψη . Έτσι με ένα μόνο πινέλο έχουμε 2+1 και καλή εφαρμογή  make up και τέλεια εφαρμογή concealer ! Το συγκεκριμένο μπορείτε να το βρείτε στην Ελλάδα στα gallerie de beaute η online στο iherb σε λίγο καλύτερη τιμή .


4.Essence presicion gel liner brush









H essence μία από τις αγαπημένες μου πιο οικονομικές εταιρίες δεν κάνει και θαύματα στα πινελάκια της,πολλές φορές είναι πολύ σκληρά ,του προσώπου μαδάνε αρκετά και φαίνονται λίγο "παιδικά " ( μην με παρεξηγείται την αγαπάω σαν εταιρία αλλά η αλήθεια να λέγεται ) τα πινέλα της για το gel liner βέβαια είναι αξεπέραστα έχω αντίστοιχα mac και  real tecniques αλλά κανένα δεν φτάνει της essence κοστίζουν κάπου στα 3 ευρώ δεν μαδάνε καθόλου , κρατάνε το σχήμα και την φόρμα τους , ξεπλένονται πανεύκολα και κάνουν την εφαρμογή του tricky gel liner να φαίνεται 10 φορές πιο απλή , τα χρησιμοποιώ και με σκιά για πιο ''μαλακό '' cat eye ή και για τα φρύδια ( έχω πολλά απ'ότι καταλαβαίνετε ) .




5 Essence blush brush ( bloom me up collection )






Για το τέλος ήθελα να αφήσω ένα πινέλο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορείτε να βρείτε πια στα καταστήματα ,το οποίο αναφέρω για δύο λόγους 1. είναι υπερβολικά καλό όχι μόνο για τα 3 ευρώ αλλά ακόμα και για 30 είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ πινέλο που έχω με διαφορά πέρα από αυτά που είπα και παραπάνω για τα υπόλοιπα ( είναι μαλακό , δεν μαδάει ,απλώνει τέλεια το make up , είναι τρομερά οικονομικό) είναι πολύ όμορφο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δώσει τέλεια αποτελέσματα και με ρουζ και με bronzer !!! το αγαπώ και έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας ! 2. Θέλω να σας πω ότι αν ψάξεις βρίσκεις και ότι και οι πιο οικονομικές εταιρίες μπορούν να προσφέρουν τρομερά πράγματα στο μακιγιάζ μας , ας μην είμαστε καχύποπτοι λοιπόν όπως π.χ. ήμουν εγώ με τις χαμηλές τιμές κάποιων προιόντων και ας μην τα απορρίπτουμε με μόνο κριτήριο αυτό !Ας δούμε τις χαμηλές τιμές ως μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά και να ανακαλύψουμε περισσότερα καινούρια ωραία προιόντα


Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το πόστ μου !
Θα με χαροποιούσε να κάνατε εγγραφή στο blog μου


όπως και να κάνετε like στην σελίδα στο facebook εδώ !  

Φιλιά πολλά !

6 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν πολύ τα eco tools και έχω ενα σετάκι το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά!
    Το elf το εχω στην wishlist εδώ και καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το πάρεις ! αξίζει τα λεφτά του ... εγώ το χρησιμοποιώ κάθε μέρα !

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο άρθρο !! Θέλω και εγώ το πινέλο από h&m αλλά κάθε φορά δεν το βρίσκω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ !! :)στα h n m του the mall υπάρχει σχεδόν πάντα νομίζω ...

      Διαγραφή
  3. Το πινέλο από Η&Μ το έχω κι είναι τέλειο. Επίσης τέλειο από Η&Μ είναι το πινέλο ματιών για blending, έχω πάρει 2 μη πάθει τίποτα το ένα. Τέλεια όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή