Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

two magical things and their little reviews .



Και ναι ! θα κάνω ένα ολόκληρο post μόνο και μόνο για να σας δείξω τα δύο πραγματάκια που περίμενα με τόοοοοση πολύ ανυπομονησία απο το beautyjoint και επιτέλους ήρθαν!


Aρχικά θα μιλήσω για το υπέροχο κραγιόν της limecrime στην αποχρωση  geradium είναι ένα έντονο φούξια με πάρα πολύ καλή απόδοση κρεμώδες και σταθερό, θα έλεγα ότι η υφή του μοιάζει πολύ με τα satin της ΜΑC . Στο beautyjoint το βρήκα γύρω στα 13 ευρώ και η σχετικά " υψηλή " τιμή του δικαιολογείται από το ότι η εταιρία δεν κάνει δοκιμές σε ζώα και τα προιόντα της είναι vegan. Για την συσκευασία δεν χρειάζεται να πω πολλά είναι απλά μαγική ! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με το προιόν και έχω ήδη βάλει στο μάτι ένα δύο ακόμα..








Μαζί με αυτό το υπέροχο barbie pink κραγιόν ήρθε και ένα υπέροχο highligter της εταιρίας the balm ,όχι ..όχι... το mary- lu manizer αν και το έχω πολύ καιρό στην λίστα μου προτίμησα να δοκιμάσω το νέο cindy lu-manizer το με την πιο ροζ απόχρωση είναι ένα τόσο όμορφο προιόν με υπέροχη pin up συσκευασία με καθρεφτάκι . Είναι ένα highlighter με έντονη λάμψη κάτι ίσως πιο ''βραδινό'' έχει αρκετά έντονο shimmer κάτι που εμένα προσωπικά μου αρέσει στη συγκεκριμένη μορφή  και η τιμή του στο beautyjoint ήταν στα 17 ευρώ περίπου για τα 8.5 γραμμάρια .





Ελπίζω να σας άρεσε το μικρό μου post 
Φιλάκια πολλά <3

καααιι
facebook page : https://www.facebook.com/pinmybeauty?fref=ts 




  

8 σχόλια:

  1. Υπέροχα και τα δύο!!! Πολύ ενδιαφέρον post! (Welcome back!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα έχω ευχαριστηθεί ιδιαίτερα !!σε ευχαριστωω πολύυυ !!!!

      Διαγραφή
  2. Το κραγιόν υπέροχο!!! Τέλειο χρώμα, girly συσκευασία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο όμορφο κραγιόν ... το θέλω και εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααααχ αυτά τα Lime Crime πόσο υπέροχα είναι! Έχω το velvetines red velvet κι έχω βάλει στο καλάθι άλλα 5!! Πολύ όμορφα αυτά που αγόρασες να τα χαρεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ και εγώ έχω βάλει στο μάτι αρκετά αφού μαρεσε τόσο το πρώτο !

      Διαγραφή