Τρίτη 13 Μαΐου 2014

The comeback !!! με το top five of all time !!!

Ναι επέστρεψα!!! μου πήρε καιρό να το αποφασίσω αλλά είπα να ξαναπροσπαθήσω να ενταχθώ στον μαγικό κόσμο των ελληνίδων beautybloggers !
Λοιπόν χωρίς πολύ μπλα μπλα είπα να μοιραστώ μαζί σας  5 απο τα αγαπημένα προιόντα μου για την περιποίηση προσώπου και κάτι λίγο από μακιγιάζ



  1. KORRES wildrose face scrub 



Αυτό το scrub από την εταιρία του ΚΟΡΡΕ το έχω αγαπήσει για άπειρους λόγους, δεν ερεθίζει το υπερευαίσθητο δέρμα μου ,αφήνει το πρόσωπο μαλακό χωρίς να το ξηραίνει , αρκεί σχεδόν μηδαμινή ποσότητα για όλο το πρόσωπο και τέλος μυρίζει σαν τριαντάφυλλο αλλά με φρέσκιες και δροσερές νότες  .


2.KORRES brightening serum 



Ο λόγος που απλά έχω εθιστεί σε αυτό το προιόν είναι ότι με απάλλαξε από τους μαύρους κύκλους δεν είχα ποτέ τρομερούς μαύρους κύκλους αλλά η διαφορά τού πριν με το μετά ήταν αρκετά έντονη   .Αρκεί μία μικρή ποσότητα γύρω από τα μάτια πριν τον ύπνο και το serum κάνει θα τα μαγικά του ( σε βάθος χρόνου πάντα )...



3.NIVEA cream



Oλοι την ξέρουμε και την αγαπάμε μπορεί να μην είναι η ιδανική επιλογή πολλών λόγω της πυκνότητας της ,αλλά τίποτα δεν θα συγκριθεί μαζί της για την ενυδάτωση σε ξηρά σημεία όπως φτέρνες ,αγκώνες , γόνατα . Εγώ την χρησιμοποιώ καθημερινά γύρω απο τα νύχια στις παρανυχίδες και έχω δεί τρομερές αλλαγές ( πχ δεν έχω πια παρανυχίδες !!!!)


4. MAC FIX +


Τώρα θα μιλήσουμε  για κάτι παραπάνω από μια απλή αγάπη εδώ θα μιλήσουμε για έναν δεσμό εξάρτησης ! Αυτό το υγρό είναι το fix plus της MAC είναι ένα προιόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα πάντα ! εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ πριν κάνω μακιγιάζ για ενυδάτωση ,αφού τελειώσω το μακιγιάζ ως setting spray , για να αραιώσω πολύ ''πυκνά'' make up η κονσίλερ , βρέχω το πινέλο μου  
με αυτό όταν θέλω να φαίνεται πιο έντονη η σκιά μου ή το highlighter, μέσα στην μέρα για να δώσω λίγη ζωντάνια στην επιδερμίδα μου και τέλος είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε κάνει να κρύψεις την υπερβολική πούδρα ( no shame σε όλες έχει συμβεί ).


5.FIT ME  concealer της MAYBELLINE 



Ο λόγος που αποφάσισα να βάλω και αυτό το κονσίλερ μέσα στο τοπ 5 μου είναι το οτι ποτέ δεν μπόρεσα να μείνω πιστή σε ένα και μόνο κονσίλερ η make up , παρόλα αυτά αυτό το έχω ήδη αγοράσει 3 φορές και το χρησιμοποιώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!! Έχει κρεμώδη υφή , φοβερή διάρκεια ,είναι αρκετά καλυπτικό για τις ατέλειες και δεν μένει στις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια ( αν σεταριστεί με πούδρα φυσικά ) η συσκευασία είναι βολική και περιέχει αρκετό προιόν και φυσικά η τιμή είναι αρκετά χαμηλή για την ποιότητα του !   




Ελπίζω να σας φάνηκε ενδιαφέρον το post μου :) 
Θα τα πούμε πολύ σύντομα ! Φιλάκια !!!!


4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. κάτι λιγότερο απο 20 ευρώ νομίζω εγώ με το 25% τα παίρνω με 14 !

      Διαγραφή
  2. Το FIT ME είναι και δικό μου αγαπημένο! Μου αρέσει που καλύπτει και ταυτόχρονα δίνει φως στην περιοχή γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετά έντονους κύκλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά πιστεύω πώς αξίζει για την τιμη του ! Είναι εξαιρετικο.

      Διαγραφή