Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

NAKED 3 my review ( just a little late )




Όλες την περιμέναμε να βγει ,όλες την ποθήσαμε σαν τρελές, όλες θέλαμε να την βάλουμε στην συλλογή μας ,ασχέτως με το ότι έχω 1.289.277.416 άλλες παλέτες αυτή μου φάνηκε τόσο ξεχωριστή , τόσο όμορφη , τόσο τέλεια . Δεν είχα σκοπό να την πάρω αλλά κάποια στιγμή έπεσαν οι αντιστάσεις μου και ενέδωσα την έβαλα στο ηλεκτρονικό καλάθι μου και έκανα check out πριν αλλάξω άποψη .
Φυσικά μιλάω για την NAKED 3 της urban decay , είναι η πρώτη από τις NAKED που παίρνω όπως και το πρώτο προιόν της urban decay που φτάνει στα χέρια μου . Την αγόρασα απο το site feelunique.com στην τιμή των 48 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και έφτασε περίπου 15 μέρες μετά στο ταχυδρομείο της περιοχής μου .




Σίγουρα έχετε δεί πολλά reviews και swatches της συγκεκριμένης παλέτας αλλά αυτό το post είναι κάτι που ήθελα να κάνω πολύ οπότε ελπίζω παρότι είναι κατά κάποια έννοια μια επανάληψη για κάποιες απο εσάς να σας αρέσει :)


H παλέτα αυτή περιλαμβάνει 12 ''ουδέτερα'' χρώματα με ροζ υποτόνους , ένα διπλό πινελάκι και 4 δείγματα των βάσεων της εταιρίας .

Tα δειγματάκια δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δεν θα κρύψω ότι έχω ακούσει πάρα πολλά θετικά σχόλια για αυτά .

Το πινελάκι το οποίο περιλαμβάνει η παλέτα είναι ένα αρκετά καλής ποιότητας πινέλο , ειδικά αν γίνει η σύγκριση με άλλα πινέλα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μαζί με παλέτες π.χ της sleek, έχει δύο μεριές μία για να απλώνουμε  την σκιά σε όλο το μάτι και μία για κάνουμε "γωνία " .Όσες φορές το δοκίμασα έκανε καλή δουλειά οπότε θα το θεωρήσω ένα συν για την παλέτα !





Οι σκιές έχουν πολύ καλή απόδοση , ιδιαίτερα οι πιο σκούρες με κατέπληξαν , εκτός από μία ,την dust η οποία ήταν μία απογοήτευση για εμένα προσωπικά αφήνει στα μάτια μόνο ένα ασημορόζ glitter και αυτό με πολύ δυσκολία  ,τα υπόλοιπα όμως χρώματα είναι υπέροχα και κολακεύουν πολύ ωραία τα καστανά και τα  πράσινα μάτια .H παλέτα περιλαμβάνει 3 ματ σκιές  ( strange,limit ,nooner ) 3 shimmery ( dust ,buzz , blackheart ) και 6 "μεταλλικές " (burnout ,trick ,liar ,factory ,mugshot,darkside )









Τα δικά μου αγαπημένα είναι τα 2 από τα ματ limit kai nooner ,τα θεωρώ πολύ ιδιαίτερα χρώματα και από τότε που έφτασε στα χέρια μου η παλέτα είναι μέρος του καθημερινού μου μακιγιάζ , αγαπάω και το buzz ένα έντονο και τόσο ωραίο ροζ  ειδικά για κάτι πιο βραδινό και τέλος αν θέλω να αποφύγω για μία μέρα το αγαπημένο μου liquid liner το αντικαθιστώ με ένα πιο''fancy'' cat eye με την πιο σκούρα σκιά της παλέτας την blackheart  <3






Γενικά θεωρώ πως είναι μια παλέτα που αξίζει τα λεφτά της ειδικά αν σας αρέσουν τα πιο ροζ χρώματα και πως μπορεί να δημιουργήσει μακιγιάζ και πιο καθημερινά αλλά και φανταστικά πιο πρωτότυπα βραδινά , δεν μετάνιωσα καθόλου που την αγόρασα είναι μια παλέτα που κατάφερε να μεταφέρει για λίγο το ροζ απο τα μάγουλα και τα χείλη μου και στο μακιγιάζ των ματιών μου με έναν πολύ ωραίο καθόλου υπερβολικό και πολύ ρομαντικό τρόπο . <3 

Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το post που 
ελπίζω να μην σας κούρασα 


και μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και σελίδα στο facebook 
για όσες ενδιαφέρονται θα εκτιμούσα πολύ ένα like σας :)


φιλάκια πολλά !!!
     




6 σχόλια:

  1. Τι ωραία παλέτα! Τέλεια χρώματα και για κάθε μέρα, και για ένα πιο καλό μακιγιάζ. Πολύ καλό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! εκτιμάω πολύ την αποψη σου !

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία η παλέτα , τα χρώματα είναι ένα κι ένα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι υπέροχη παλέτα από όποια πλευρά και αν το δεις και από εμφάνιση και από χρώματα και από απόδοση ! Την αγαπώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή