Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

My first favourites


Είπα να δοκιμάσω να κάνω για πρώτη φορά ένα post για τα μηνιαία μου αγαπημένα , δεν ξέρω αν θα βγει καλό ή αν θα μείνω πιστή στο να το κάνω κάθε μήνα αλλά υπόσχομαι ότι  θα προσπαθήσω.
Χωρίς άλλα λοιπόν πάμε στα αγαπημένα μου πραγματάκια για τον μήνα Μάιο.

 
1.Rimmel- stay matte pressed powder

Ποτέ δεν ήμουν πολύ μεγάλη φαν της πούδρας , ίσως γιατί δεν είχα βρει ακόμα  την κατάλληλη , όλες μου άφηναν αυτό το έντονο "στεγνό" τελείωμα και τις ένοιωθα πολύ ''βαριές " πάνω στο πρόσωπο μου , παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να δοκιμάσω την stay matte της rimmel αφού από παντού άκουγα τα καλύτερα για αυτήν και ναι όντως κάνει θαύματα ! Από τότε που την πήρα την χρησιμοποιώ καθημερινά με οποιοδήποτε make up ή bb cream .Κάνει το μακιγιάζ να διαρκεί πολύ περισσότερο , αφήνει ένα πολύ φωτεινό αποτέλεσμα στο πρόσωπο ( I told you it's magic) και η τιμή της είναι γύρω στα 5 ευρώ .



                                                (την έχω σπάσει και λίγο όπως βλέπετε )



2.Seventeen natural-matte silky blusher 07 (pomegranate )

Αφού ήρθε το καλοκαιράκι ήρθε και η ώρα να βγάλω από τα συρτάρια τα πιο φωτεινά ρουζάκια μου , κάπου ξεχασμένο είχα και το συγκεκριμένο , όχι απλά φωτεινό σχεδόν νέον θα έλεγα , ρουζάκι της seventeen το οποίο θα το χαρακτήριζα μία απο τις πιο τολμηρές αγορές μου , το οποίο μπορεί να φαίνεται τρομακτικό στην συσκευασία αλλά πάνω στο πρόσωπο γράφει σαν ένα ωραίο πορτοκαλί πολύ δροσερό και κολακευτικό για τις  πιο λευκές επιδερμίδες , βέβαια ας έχουμε στο νου μας ότι θέλει ελαφρύ χέρι διότι έχει και πάρα πολύ καλή απόδοση χρώματος σαν προιόν και είναι αρκετά εύκολο να μας ξεφύγει λίγο και να οδηγηθούμε στα "λάθος μονοπάτια" .








3.Mac -kinda sexy lipstick

Ένα κραγιόν έπρεπε να αναφερθεί οπωσδήποτε στα αγαπημένα μου και κυρίως ένα κραγιόν της Μac για την οποία έχω μια έκδηλη λατρεία αυτόν τον μήνα έπαθα κάτι με τα nudes και τα αναζητούσα στην συλλογή μου πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλα χρώμα , αυτό όμως που φόρεσα και ευχαριστήθηκα πιο πολύ ήταν το kinda sexy ένα ροζoκαφέ ματ nude που πάει με όλα τα μακιγιάζ από φυσικά πρωινά ως και έντονα βραδινά  εεε... και εντάξει ίσως να έτεινα πιο πολύ προς σε αυτό γιατί τονίζει τέλεια ένα eye look με την naked 3  ...  





4.Urban decay -naked 3 eyeshadow pallete

Self explantory Ι think , δηλαδή ολόκληρο post έκανα για αυτήν δεν θα ήταν στα αγαπημένα μου ?
Απλά μια υπέροχη παλέτα με υπέροχα χρώματα που αρνούμαι να σταματήσω να χρησιμοποιώ κάθε μέρα.






5.Real techniques -miracle complexion sponge

Αυτό το μικρό πορτοκαλί πραγματάκι μπορεί να κάνει θαύματα και δεν υπερβάλλω καθόλου , απλώνει το κάθε make up ή bb cream τόσο ομοιόμορφα που δεν μπορείς να αναγνωρίσεις αν φοράς κάτι στο πρόσωπο ή όχι , το ίδιο ακριβώς γίνεται και με το concealer κάτω από τα μάτια ή στις ατέλειες ,επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνό η και βρεγμένο με νερό ( εγώ το ψεκάζω και με το fix plus της mac για πιο dewy εφέ ) . Αφήνει ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα που εμένα προσωπικά με καλύπτει πλήρως .Ένα αρνητικό έχω να αναφέρω μόνο ως τεμπέλα , ότι χρειάζεται αρκετά συχνό πλύσιμο διότι λερώνεται αρκετά εύκολα και είναι ιδιαίτερα εμφανές , αλλά επειδή κάνει πολύ καλή δουλειά I will roll with that :)







6.Azade - caramel body spray

Πάντα όταν πήγαινα στα Ηondos center έβλεπα αυτά τα body spray , πάντα τα δοκίμαζα αλλά ποτέ δεν πήρα κάποιο αν και όλα μου άρεσαν ώσπου μια μέρα είπα να πάρω επιτέλους ένα να το δοκιμάσω για να μου φύγει η απορία . Και καλά έκανα ! πήρα αυτό με το άρωμα καραμέλα και το αγάπησα , μυρίζει απίστευτα , είναι πολύ δροσιστικό και έχει αρκετά καλή διάρκεια για body spray ειδικά αν ψεκάσεις λίγο και στα μαλλιά  . Το θεωρώ τέλειο για τους πιο καλοκαιρινούς μήνες που τα αρώματα μου πέφτουν λίγο βαριά και σίγουρα όλο και κάποιο άλλο θα πάρω .







Αν θέλετε κάντε like και στην σελίδα του pin my beauty στο facebook
θα το εκτιμούσα πολύ !

like here


Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι .
φιλάακια !


13 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραία όλα !! Αυτό το body spray τώρα που το είδα μου μπήκε στο μάτι δεν γνώριζα την ύπαρξη του .Και η πούδρα της Rimmel είναι φανταστική την έχω και εγώ και την χρησιμοποιώ καθημερινά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πολύ ωραίο το body spray και ελαφρύ για το καλοκαίρι και κοστίζει περίπου 6 ευρώ !

      Διαγραφή
  2. είναιιι τόσο ομορφοοο και πάει σε όλες πιστεύω ! σε ευχαριστώ πολύ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα!!
    Το kinda sexy το λατρεύωωωωω!Είναι από τα αγαπημένα μου Mac κραγιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ :) ναι νομίζω είναι το αγαπημένο μου γενικά απο όλα τα mac μου !

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ ! ελπίζω να σου αρέσουν και τα επόμενα :)

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία αγαπημένα, το σπρέι της Azade το έχω σε άρωμα καρύδα και το αγαπώ!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώω ! για την τιμη του είναι εξαιρετικο όντως . Οταν το πήρα ήμουν ανάμεσα στην καραμέλα και την καρύδα

      Διαγραφή
  6. Ποιο χρώμα έχεις στην πούδρα; Γιατί έχω βάλει στο μάτι το transparent αλλά όποτε υπάρχει έκπτωση εξαφανίζεται αμέσως! Τι όμορφο χρώμα το ρουζάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το transparent έχω και εγώ αλλά απόσο ξέρω δεν έχουν μεγάλες διαφορές τα χρώματα μεταξύ τους ...

      Διαγραφή
  7. Υπέροχα όλα! Ειδικά η παλέτα και το Kinda Sexy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή