Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Garnier micellaire mini review !






Άλλο ένα αργοπορημένο review λοιπόν ...
Πρέπει να κάνω μια σειρά ή κάτι αντίστοιχο από αργοπορημένα reviews

Λοιπόν σίγουρα όλες ξέρετε για την τρέλα που έχει επικρατήσει με τα νεράκια ντεμακιγιάζ , βγήκε πρώτα το bioderma είχε μεγάλη επιτυχία και όπως γίνεται πάντα ύστερα από αυτό κάθε εταιρία έβγαλε το δικό της ! Εγώ θέλω να σας ενημερώσω πως δεν έχω δοκιμάσει κανένα οπότε δεν έχω σκοπό να συγκρίνω αυτό της garnier που είναι και το πρώτο που δοκιμάζω με άλλα  θα μιλήσω αποκλειστικά και μόνο για αυτό .

Το συγκεκριμένο νεράκι έρχεται στα 6,5 ευρώ και είναι 400 ml που μου φαίνεται αρκετά καλή τιμή για την ποσότητα , δεν νομίζω βέβαια πως φτάνει για 200 χρήσεις όπως ισχυρίζεται πάνω στην συσκευασία ειδικά αν χρησιμοποιεί κάποια 10 στρώσεις μάσκαρα και ένα τόνο eye liner όπως εγώ , αλλά φτάνει σίγουρα για αρκετές . Αυτό το προιόν λοιπόν αφαιρεί με τρομερή ευκολία το μακιγιάζ του προσώπου αλλά και των ματιών !!! ναι ναι και τις 10 στρώσεις μάσκαρα ! κάτι που με εξέπληξε πολύ ευχάριστα και να προσθέσω οτι δεν έτριψα τα μάτια μου σχεδόν καθόλου και όμως λειτούργησε εκπληκτικά ..Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με αδιάβροχη μάσκαρα αλλά έκανε πολύ καλή δουλειά με το αδιάβροχο eyeliner .

Δεν ερέθισε καθόλου το δέρμα μου , αν και ευαίσθητο , το άφησε σχετικά ενυδατομένο πολύ πιο μαλακό και λαμπερό και δεν ένιωσα την ανάγκη να ξεβγάλω το πρόσωπο μου μετά την χρήση όπως προτείνεται και στην συσκευασία  
Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το προιόν , είναι κάτι που σίγουρα θα ξαναγοράσω και κάτι που θα προτείνω και σε όλες σας να δοκιμάσετε έστω και μία φορά  :)

Αν θέλετε μπορείτε κάνετε εγγραφή στο blog 
όπως και να κάνετε like στην σελίδα του pin my beauty στο facebook 


Σας ευχαριστώ πολύ !
Θα τα πούμε σύντομα ,
 Γεια σας ! 

6 σχόλια:

  1. φαίνεται πολύ καλό, το σκέφτομαι κι εγώ να το πάρω όταν μου τελειώσει της L'oreal που χρησιμοποιώ!έχεις μέιλ και ταγκ http://beautye-studio.blogspot.gr/2014/05/tag-would-you-rather-beauty-edition-gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το δοκιμάσεις είναι υπέροχο !
      θα προσπαθήσω να κάνω το ταγκ το συντομότερο σε ευχαριστώ πολύ !

      Διαγραφή
  2. Είναι αρκετά ωραίο προϊόν ... Τεράστια ποσότητα και σε πολύ καλή τιμή !! Αλλά όσα νεράκια και να έχω δοκιμάσει ως τώρα σαν της micellaire δεν είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχω δοκιμάσει άλλα ακόμα
      αλλά σκοπεύω να δοκιμάσω σύντομα!

      Διαγραφή
  3. Τέλεια, και σκεφτόμουν να το πάρω. Θα το πάρω τελικά! Πολύ καλό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ !!!! να το παρεις είναι απο τα καλυτερα ξεβαφτικα που εχω δοκιμασει .

      Διαγραφή