Τρίτη 20 Μαΐου 2014

5 MAC lipstick dupes


Εντάξει πρέπει να το πω, να το βγάλω από μέσα μου , έχω έρωτα με τα κραγιόν της MAC (βασικά με την MAC σαν εταιρία ) αλλα συγκεκριμένα σε αυτό το ποστ θα τα''απομυθοποιήσω'' και θα σας δείξω κάποια ίδια σε χρώμα ποιότητα και πολύ χαμηλότερα σε τιμή δηλαδή κάποια dupes !


 1 . MAC up the amp - INGLOT 420

Το up the amp είναι ένα από τα πρώτα κραγιόν τα οποία πήρα από την MAC το οποίο διάλεξα με βάση το χρώμα φυσικά και δεν έδωσα καμία σημασία στο τελείωμα το οποίο είναι amplified δηλαδή αρκετά κρεμώδες και ενυδατικό αλλά όχι ιδιαίτερα σταθερό,κάτι που προσωπικά με ''χαλάει '' λίγο γιατί είμαι φαν των ματ , το χρώμα είναι ένα μωβ βιολετί το οποίο λατρεύω και είναι απο τα μωβ τα οποία μπορούν να φορεθούν και καθημερινά . Το dupe που έχω βρεί για το up the amp είναι το 402 της inglot  το οποίο νομίζω οτι σχεδόν ταυτίζεται χρωματικά μαζί του αλλά με μόνη διαφορά οτί της inglot είναι ματ και διαρκεί πολύ περισσότερο οπότε τείνω να το προτιμάω .






2.ΜΑC please me - golden rose velvet matte 07

Αυτά τα δύο θεωρώ πως όχι μόνο ταιριάζουν χρωματικά αλλά και στο τελείωμα ,είναι και δύο ματ με παρα πολύ καλή απόδοση και διάρκεια ,ακόμα και η μυρωδιά είναι αρκετά κοντινή , η διαφορά που αντιλαμβάνομαι είναι ότι της ΜΑC είναι αρκετά πιο ξηρό στα χείλη (όπως όλα τα ματ της MAC θα έλεγα είναι ιδιαίτερα ξηρά )





3.MAC hang-up - SENENTEEN 342 (rasberry sheer )

Το hang up της ΜΑC είναι αυτό που θα λέγαμε το κλασσικό vampy χειμωνιάτικο μπορντώ, που πάει σε όλες κατα την γνώμη μου , το συγκεκριμένο έχει τρομερή χρωματική  απόδοση είναι πολύ κρεμώδες και ενυδατικό και αφήνει μια γυαλάδα στα χείλη ( cremesheen ) . Όλα αυτά συν μιας λογικής τιμής βρήκα σε ένα κραγιόν της seventeen , το οποίο ήταν και το πρώτο σκούρο κραγιόν που είχα αγοράσει και φοράω ακόμα πολύ ευχάριστα , βέβαια εγώ έχω αυτό στην παλιά συσκευασία αλλά κυκλοφορεί ακόμα κανονικά με την καινούρια .






4.ΜΑC ravishing -REVLON just bitten kissable balm stain in rendezvous

Τα αγαπημένα μου balm stains πέρα από τα τόσα καλά που έχουν κρύβαν και ένα dupe ανάμεσα τους . Το πορτοκαλί ,πιο απλά, λοιπόν της σειράς είναι όμοιο με το ravishing της MAC . Αυτό το κραγιόν είναι και αυτό ένα από τα cremesheen αλλά δεν έχει τόσο έντονη απόδοση ίσως και λόγω του πιο ανοιχτού χρώματος είναι ένα πολύ γλυκό κοραλί λίγο πιο ιδιαίτερο και ''δύσκολο '' να ταιριάξει σε μια επιδερμίδα, αλλά  όσες θέλουν να το δοκιμάσουν θα μπορούσαν να ψάξουν για το ''μαρκαδοράκι '' της revlon στην απόχρωση rendezvous .




5.MAC rebel - WET AND WILD sugar plum fairy


Εντάξει ... θεωρώ πως αυτό ήταν ένα άκρως αναμενόμενο dupe έχουν βουίξει τα beauty blogs και το youtube για την ομοιότητα ανάμεσα σε αυτά τα δύο και εύλογα δηλαδή , διότι σε θέμα υφής και χρώματος δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ  διαφορά , υπάρχουν φυσικά κάποιες άλλες μικροδιαφορές όπως η μυρωδιά (τα ΜΑC έχουν μυρωδιά βανίλια και τα wet and wild είναι εντελώς άοσμα) και η συσκευασία αλλά μπροστά στην τιμή των wet and wild (2  ευρώ περίπου σε sites του εξωτερικού ) αυτά παραβλέπονται με ευκολία  !







*Mπορεί στις φωτογραφίες να φαίνονται κάπως διαφορετικά τα χρώματα αλλά στα χείλη φαίνονται ολόιδια !

Οσες θέλετε μπορείτε να κάνετε και like στην σελίδα pin my beauty  στο facebook :)


Ελπίζω να ανακαλύψατε κάποια ενδιαφέροντα dupes
Θα τα πούμε στο επόμενο post
πολλά φιλιά <3 

9 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολύυ ! επίσης αγαπάω το μπλόγκ σου και έχεις στυλάρα !

      Διαγραφή
    2. Ντάξει τώρα τέτοια λες και μ'αφήνεις στον τόπο! Επίσης λατρεύω το blog σου! :*

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο άρθρο !και τέλειααααα χρώματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολύ <3 ! ειδικά τα δύο πρώτα και το πορτοκαλί είναι τέλεια για καλοκαίρι !

      Διαγραφή
    2. πολύ ωραία δουλειά συνάδερφε . και το άρθρο σου καλό , οι φωτογραφίες πολύ καλές . να πω πως αγαπώ γενικά το κραγιόν εγώ . εχω έρωτα μαζί τους .

      Διαγραφή
    3. χεχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια . και εγώ τα λατρεύω ένα ακόμα πάντα μου χρειάζεται !

      Διαγραφή
  3. Φανταστικόοοοο το ποστ σου!!Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!
    Από αυτά έχω μόνο το rebel...αλλά θέλω πολύ και το Up the Amp!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολύ ! ειναι υπεροχο και το up the amp και είναι απο τα λίγα που μπορείς να φορεσεις όλες τις εποχές...

      Διαγραφή